2019 komt dichterbij

Je ziet het goed, oktober is begonnen, dus zal het niet lang meer duren voordat we het nieuwe jaar kunnen gaan inzetten. En een nieuw jaar is dan ook weer een kans om een evenement of een feest op poten te zetten.

Bij ons lopen de boekingen dan ook goed binnen, wat wil zeggen dat je zeker niet te lang mag wachten om van onze diensten gebruik te maken. Snel boeken is de boodschap!!

Dus zoek je een dj, karaoke, geluidversterking, belichting of een totaalpakket voor je feest of evenement?  contacteer ons dan nu!!

 

Dat ietsje meer

Wil je net dat ietsje meer tijdens je openingsdans? Dan kan je vanaf nu ook onze low smoke machine mee huren. Ideaal om dat ietsje meer te creëeren. Contacteer ons voor meer info.

Karaoke

Vanaf heden kan je ons ook boeken voor uw karaoke avond tot een goed einde te brengen.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Goede start van het jaar

Het jaar is bij Discobar Silverblue goed ingezet. De agenda begint stilaan gevuld te geraken met diverse feesten en evenementen. We zijn trots op het feit dat we de vraag hebben gekregen om dit jaar in augustus Summerjam in Beerse af te sluiten met onze beats. Ook mogen we in november weer het licht en geluid verzorgen op de International Brussels Tattoo Convention. Maar hier en daar is er nog plaats in onze agenda, dus contacteer ons als je nog een dj zoekt voor je feest of evenement in 2018!

Uw feest in 2018?

Heb je een feest in het vooruitzicht? En nog geen dj? Bekijk dan zeker onze feestsets en mogelijkheden. En neem tijdig contact met ons op. Dan kunnen we er samen een geweldig feest van maken.