Toneelvoorstelling Staltheater Beerse

We verzorgen nu al enkele jaren de belichting tijdens de voorstellingen van ’t Staltheater. Zoals de voorbije jaren zullen we ook nu onszelf weer volledig geven in het nieuwe stuk van de toneelgroep van Beerse.

In 2011 staat het stuk “Volzet” op het programma, en zoals we van ’t Staltheater gewoon zijn, zal het weer een topstuk worden vol hilariteit en verassende wendingen.

Op 4, 5, 6, 11, 12 & 13 februari 2011 staat  ‘t Staltheater op de planken van GC ‘t Heilaar in Beerse met “Volzet”, een blijspel in 5 bedrijven van Frans Vlaskop in regie van Jan Adriaansen.

 

Korte inhoud:
Zoals elk jaar trekken Jaak en zijn vrouw Victorine naar hun chalet op camping “de Beerse Bergen”, om daar de rust en hun vrienden Piet en Gerarda op te zoeken. Althans, dat is wel de bedoeling van Victorine. Jaak ziet het allemaal veel minder zitten. Daar hebben de norse buurvrouw Martha en de flamboyante campinguitbaatster Frieda veel mee te maken. Het tij – en het humeur – van beide partijen keert echter, wanneer 2 andere vrouwen in het vizier komen. Plezier verzekerd!

 

Kaarten voor dit stuk kan je hier bestellen!